Motostivuitor – U Series 8.0- 10.0T

Cerere oferta
Specificatii

Model: FD80T si FD90T si FD100T
Motorizare: Diesel
Motor: ISUZU-A-6BG1/CUMMINS-QSB4.5/DEUTZ-TCD3.6L4/CHAOCHAI-6102
Capacitate nominală de încărcare (kg): 8000 si 9000 si 10000
Centrul de incarcare (mm): 600
Dimensiuni generale(LxWxH(mm)): 4040x2165x2520 si 4270x2165x2540

 

  • Stivuitorul contrabalansat Diesel vă oferă multiple opțiuni în funcție de nevoile dvs. reale. Avem diferite motoare fiabile pentru alegere. Toate aceste motoare au fost testate si pot fi de încredere prin tot felul de condiții de lucru grele și să obțină recunoaștere de la milioane de clienți la nivel mondial.
  • Aceste motoare sunt concepute special pentru utilizarea stivuitorului, cu un consum redus de combustibil, mai puțin zgomot și vibrații, toate aceste caracteristici îmbunătățesc întreaga performanță a stivuitorului.
  • Eficiența ridicată este, de asemenea, oferită prin performanțele osiilor, sistemul de frânare excelent asigură că stivuitorul funcționeze cu siguranță, osia de direcție oferă un feedback prompt și precis șoferului la volan.
  • Cabina operatorului este concepută în mod rezonabil, luând în considerare spațiul său, dispunerea coloanei de direcție și a afișajului de instrumente, a depozitării fișierelor și a scaunului suspendat. Catargul cu vedere largă oferă operatorului o vizibilitate largă, care îmbunătățește eficiența și garantează siguranța.
  • Datorită dispunerii rezonabile a motorului, transmisiei, osiei, contrabalansei și șasiului, întregul camion este cu o greutate redusă, această caracteristică garantează stabilitatea și siguranța la volan a stivuitorului.